Opel Vectra 2006 opinie
Opel Vectra-2862 opinie, 2767 raportów spalania, 137 ofert używanych, dane techniczne, nasze testy, cennik, galerie. Witamy na Forum Vectra Unlimited-Polski Klub Opla Vectry. Jeśli to Twoje pierwsza wizyta kliknij tutaj, aby zapoznać się z faq (Najczęściej Zadawane.
Najciekawsze opinie o Opel Vectra. Opel Vectra a 1992-1995 1. 7 td gl 1686/82km. Vectra: Opel Vectra 2006. Eee. To opel vectra? o. o.


Opel Vectra kombi: Elegancik w adidasach. 2006-10-18 14: 30. Ale Vectra c to fajne i wygodne auto. Jeździłem też vw Passatem Combi. Testy, raporty, opinie: » opinie o samochodach» raporty spalania» oceny opon» testy.

Opel Vectra– samochód klasy średniej, produkowany w różnych generacjach w latach. 3 Opel Vectra c (2002– 2008); 4 Opel Insignia (2008– nadal). Opel Vectra c-Duża i oszczędna. 21. 08. 2006 Artykuł z wydania 34/06 str. Poprzednia generacja Opla Vectry uchodziła za przeciętne auto pod każdym. Witamy na" VU" Pierwszym polskim klubie Opla Vectry. Vectra c. Klub Vectra-Unlimited z założenia ma zrzeszać ludzi posiadających Opla Vectrę.
Opel Vectra 1. 9 cdti 120km duŻa navi bezwypadek 2006 r. Zdjęcia-setki galerii ze zdjęciami· Forum-opinie i porady użytkowników· Blogi AutoFoto
. Rok 2002 powstał Opel Vectra c. Najpierw jako hatchback 1, 8-lub 2. że jest trafny, przeczytałem dziesiątki opini o tym samochodzie i
. Temat: Opel Vectra c-opinie. Autor: Kerment. Witam! Co sadzicie o Oplu Vectra c? Jakie silniki sa najlepsze w tym modelu? Czy.
Opel vectra wersja c. Opel Vectra c wszedł na rynek w 2002 roku. Vectra radzi sobie znakomicie, zbierając pochlebne opinie użytkowników. Opel Vectra c (2002-elegance-perfekt 1. 9. 38 442 zł, 2006r. 68 000 km, sedan (limuzyna), olej napędowy, drzwi: 4/5, miejsc: 5, klima: automatyczna, abs, . Powinien być pojemny, komfortowy i bezpieczny. Dobrze jakby miał dynamiczny i jednocześnie oszczędny silnik. No i oczywiście wolałbym zbyt. Opel Vectra-zdjęcia samochodów-galeria, historyczne fotografie modeli. Obejrzyj zdjęcia poszczególnych modeli samochodów Opel Vectra (c) (facelift).

Opel, motoryzacja, Vectra c Kombi, opinie, komentarze, auta, samochody.

Re: Opel Vectra c-opinie Tomasz Pyra< hellfire@ spam. Spam. Spam> Kerment pisze: > Witam! > Co sadzicie o Oplu Vectra c? Jakie silniki sa najlepsze w tym . Zobacz opinie użytkowników o samochodzie Opel Vectra c 2002-2008. Oceny silnika, skrzyni biegów, widoczności, wyciszenia, ekonomiczności. Zamierzasz kupić samochód opel Vectra-sprawdź opinie na jego temat! Jeśli posiadasz ten model-oceń go! ocena łączna/liczba ocen
. Komentarze-Motoryzacja w interia. pl-Fajne autko ale lepszym wyborem będzie silnik 1. 9cdti (tryb: poszerzony/według wątków)

Opel Vectra 1. 9 cdti 100km 2006r. 128 000km. 2010-05-20. Ogólna ocena: pełna opinia. • Opel Vectra gl 1. 6 vauxhal 75km 1990r. 240 000km.
30. 10. 2006 Liczba odwiedzin: 366761. Opel Vectra jest samochodem praktycznym. Kupnem opla vectry b i interesuje mnie opinia na temat silnika disel w tym. Od połowy 2006 roku dealerzy Opla oferują odnowioną Vectrę. Dzięki nowatorskiemu Interaktywnemu Systemowi Jazdy (ids) Opel Vectra dopasowuje się do. Opel Vectra c 2002-2005-instrukcja obsługi. Tagi: Opel, Vectra, 2002, 2005, instrukcja, obsługi, auto, moto, benzyna, diesel, silnik, prędkość. Za to Opel Vectra to zupełnie inna bajka. Rdzawe Ople skończyły się na Astrze i. Vectra z. Bzdura czy nie najlepiej świadczą o tym opinie użytkowników. Re: opinie Opel Vectra c 1, 8. Autor: Mirek Ptak. Dnia 2006-11-03 07: 01, Tomasz Pyra napisał, a mnie coś podkusiło, żeby odpisać: Polecam ten samochód każdemu koneserowi jazdy pełna ocena» 2006-08-17 12: 01 Autor: Anetoosssia. Opel vectra-ocena-autor: Anetoosssia. Opel vectra c gts 2. 2 dti+ opinie, Dyskusje-strona 1/3. Opel Vectra c 1. 9 cdti 150 km. Rok produkcji. 2006 Czy wiek samochodu jest ważny? Auto cieszy się zdecydowanie lepszą opinią niż poprzednik. . Mam Vectre c 1. 9 CDTi. Obecnie ma opony 215/55/16r na alusach. Chciałbym zakupić zimówki do tego auta razem z felgami stalowymi.

3 Cze 2010. Opinie na temat wszystkich marek. Filmy wideo, crash testy, porady. środa, 10 marca 2010 14: 01. Crash test: Opel Vectra c (2002).
Mój problem polega na tym iż jak skrzynia (af 40 opel vectra c 2005 rok) się rozgrzeje (gdy zimna wszystko jest ok) w momencie ruszania rusza płynnie,

. Opel Vectra c 1, 9 cdti 150 km. Post przez Kozio-Użytkownik cdif/2-24 listopada 2009, 19: 08. Samochód jak w temacie przyciągnięty na.


Dodaj opinię. Napisz o Twoich doświadczeniach z Opel vectra c lift maska przód oryginal, zarówno pozytywnych jak i negatywnych. Czy patrząc z perspektywy.

Porównanie cen w sklepach, opinie i recenzje. Zobacz wszystkie podobne do mocowanie zderzaka opel vectra c, 09. 05-oryginaŁ), . Autor, " Opel vectra c GTS" Myślicie, że to dobry samochód? czy nie bo to opel? jest pare lepszych aut w cenie vectry. A plus p. Opel Vectra c. Samochód dopracowany pod każdym względem. Jego podstawowe zalety to zapewnienie komfortu oraz elegancja, bezpieczeństwo i dynamika. Opel Vectra z silnikiem 1. 9 Cdti 150km rok 2005/2006. Golab33, Szczerze wyrażę swoją opinie do Passatów: p Może i ładne auto, może i ma osiągi, . moto] opel vectra-zderzak-problem, 3, mlaptas, 03-10-2006 12: 21. moto] Zakup-Opel Vectra b-wasze opinie, 47, gemini4all. 27 Kwi 2010. 59 opinii); Rusza remont torowiska na Węźle Groddecka (105 opinii); Skręcasz w lewo? Marka: Opel. Rodzaj: osobowy. Model: Vectra c. Opel Vectra c/Signum Angel Eyes Opel Lampy soczewkowe z ringami. Zostało: znaków. Produkt nie ma jeszcze opinii. Twoja może być pierwsza. Oceń lub przeczytaj opinie o Opel Vectra. Zobacz co sądzą inni o tym modelu. Używane samochody już nie będą dla ciebie zagadką.

C-Opel Vectra Kombi 2. 0t (plik pdf). Opinie nadesłane przez użytkowników: mam ten samochód od sierpnia 2006roku ma przejechane 156. 000km gdy go.

Wałek rozrządu do Opel 1. 9td Vectra, Signum, Zafira. Kod silnika z19dt. Średnia ocena: Ten produkt nie ma jeszcze żadnej opinii.

Kup Wasserkasten, Wasserabweiser, Dichtung, Opel Vectra c, Opel w kategorii Auto. Opinii równy 443 Ikona turkusowej gwiazdki za wynik opinii od 100 do 499). Wyniki wyszukiwania dla: opel vectra c opinie, znaleziono 88730. Dodano: 2006-11-30 18: 59 Opis: Opel Vectra c Steinmetz Station Wagon (2002).
Opel vectra c maglownica przekŁadnia regeneracja, Łódź, łódzkie, dynamica rd. opel vectra c/opel signum. naprawiamy takŻe.

Re: Opel Vectra c 1. 8. Post przez Peterp079 w Nie Kwi 26, 2009 7: 13 pm. Forum to ja juz przepatrzylem. Ale mimo to pytam uzytkownikow. Przejrzyj opinie o Sprzedającym. Wpisz liczbę sztuk, jaką chcesz kupić. opel vectra c ii po 02. naprawiamy takŻe inne przekŁadnie do wiĘkszoŚci. 13 Sty 2010. Przedmiotem aukcji jest reflektor prawy opel vectra c Signum. Znaków. Produkt nie ma jeszcze opinii. Twoja może być pierwsza. Opel vectra c 02-jakoaa: q klimatyzacja: wymiary: 660x415x16. 197 opinii. Skraplacz klimatyzacji 2. 0 opel vectra c 02- Opel vectra c sedan od 21 000 pln, cena netto, samochód z polskiego salonu od pierwszego właściciela, bez. Opel vectra c sedan.
Opel omega lotus (377km i 300km/h). Gość 14 stycznia 2006. Jeżeli ktos zna opinie nowego silnika w dieslu vectry prosze o informacje jak to lata i czy da.
Dedykowana stacja multimedialna pasujĄca do modeli opel: vectra c, astra iii, corsa d, antara, zafira d-wtyczka do instalacji. testy i opinie. 12 Kwi 2010. Plik w spiżarni użytkownika krzszy• Opel Vectra c Instrukcja Obslugi pl. Pdf• z folderu Opel Astra ii• Data dodania: 11 kwi 2010.
Opel Vectra c sprzedam. Szukasz używane samochody osobowe Opel Vectra c? Motokomis. Pl to Twoja auto giełda samochodowa. Na motokomis. Pl. Sprężyny przód-Sprężyny przód Opel Vectra c, Signum-Opel Vectra c 1. i opinie klientów· wstecz. Samochód: Opel Vectra c 2002-> 1, 6i 16v 101km 74kW.



 

Powered by WordPress. Design by Free WordPress Themes.